Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fan die wel érg ver ging om op tijd te komen voor thuismatch kent zijn straf

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Het moeizame verkeer rond het Jan Breydelstadion is één van de talloze redenen waarom Club Brugge zo graag een nieuwe voetbaltempel wil bouwen. Club-fan Stefaan uit Wingene kan erover meespreken, al was zijn ‘oplossing’ om de aftrap te halen wel erg drastisch. 

“Een 43-jarige supporter van Club Brugge moet een werkstraf van 60 uur uitvoeren, omdat hij in november vorig jaar ei zo na vier agenten omverreed”, weet Het Laatste Nieuws. “Stefaan D. dreigde te laat te komen voor een thuismatch en probeerde daarom zo dicht mogelijk bij het stadion te raken met zijn wagen – maar de weg was al afgesloten door een politieversperring.”

“Niet naar de zin van de gehaaste supporter, die zonder pardon inreed op de versperring. De agenten konden ternauwernood wegspringen. Toen ze verhaal gingen halen bij Stefaan, schold hij hen de huid vol. De agressieve man moet hen nu elk een symbolische euro schadevergoeding betalen én krijgt ook een gerechtelijk stadionverbod van drie maanden opgelegd. Geen ramp, want na het incident besloot hij zijn abonnement niet te verlengen”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws