Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil zich versterken met… Acheampong’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het is nu al uitkijken naar wie onze Belgische (top)clubs zullen aantrekken. Club Brugge heeft alvast een opmerkelijke naam in het vizier.

Zo weet New Ghana dat Club Brugge geïnteresseerd is in Acheampong. Neen, niet Frank Acheampong die Anderlecht inruilde voor Tianjin Teda. Wel Pernell Acheampong, een 16-jarige aanvaller die nog onder contract staat bij Republicans FC.

De aanvaller lukte dit seizoen 24 goals in 25 wedstrijden en trok daarmee de aandacht van heel wat Europese clubs. Club Brugge hoopt met Acheampong aan de haal te gaan, maar ook het Franse Bastia is uit op de handtekening van het jonge talent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws