Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge vergeet zijn helden niet: Meunier krijgt mooi cadeau bij terugkeer

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier maakte tussen 2011 en 2016 het mooie weer bij Club Brugge, alvorens een straffe transfer naar de Franse topclub Paris Saint-Germain te versieren. Dinsdag speelt Meunier nog eens in het Jan Breydelstadion, zij het dan met de Rode Duivels.

Bij Club Brugge vergeten ze hun helden echter niet, en bij zijn terugkeer in het Jan Breydelstadion werd Meunier prompt getrakteerd op een mooi cadeau. De rechtsachter kreeg een kader met een actiefoto uit zijn Brugse periode.

“Once a Bruges boy, always a Bruges boy”, luidde het veelbetekenende bijschrift onder de foto. Wij zullen je alvast nooit vergeten, Thomas!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws