Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge richt pijlen op Kroatische goaltjesdief’

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

Aan spitsen geen gebrek bij Club Brugge. Ivan Leko beschikt in zijn kern met Jelle Vossen, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Abdoulay Diaby over vier centrumaanvallers. Maar toch speurt blauw-zwart blijkbaar naar een extra spits.

Volgens diverse Italiaanse media zou Club Brugge zijn pijlen richten op Karlo Butic, een jonge Kroaat. De 19-jarige aanvaller ligt momenteel onder contract bij de Italiaanse club Torino, waar hij voor de beloften uitkomt.

Torino haalde Butic enkele maanden terug weg bij Internazionale, maar voorlopig kan de Kroaat zich niet doorzetten in het eerste elftal van zijn nieuwe club. Of Club Brugge daadwerkelijk van plan is om de spits in januari binnen te halen, moet nog blijken. Ook Augsburg heeft een oogje op Butic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws