Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge pakt uit met prachtig gebaar aan het adres van gedupeerde Cercle-fans

Club Brugge mascotte (3)

Eerder deze week werd een gezin uit Torhout opgeschrikt door graffiti op hun auto en gevel. Jochen (37) en Sylvie (35), twee fervente Cercle-fans, zagen dat er onder meer in grote blauwe letters ‘CLUB’ op de motorkap van hun nieuwe wagen geschreven stond. Toen Club het jammerlijke nieuws vernam, schoot het meteen in actie.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Blauw-Zwart de auto van de Cercle-fans in kwestie zal laten opknappen. “Club Brugge en partner Auto Terminus, een Mercedesdealer, zullen op hun kosten de auto laten herstellen. Ze kijken of ze de graffiti kunnen laten verwijderen en zorgen desnoods voor reserve-onderdelen”, klinkt het in de krant. Ook Cercle doet zijn duit in het zakje. “Cercle biedt zijn fans dit weekend een VIP-arrangement aan tijdens de thuiswedstrijd tegen Westerlo.”

De officiële websites van Club en Cercle kwamen vervolgens met een niet mis te verstane boodschap voor hun aanhang. “Donderdagmorgen berichtten verschillende Vlaamse media het spijtige verhaal van Jochen en Sylvie Barzeele-Campe, een gezin uit het West-Vlaamse Torhout dat in de nacht van woensdag 1 november het slachtoffer werd van vandalisme.”

“Gezien de aard van de feiten wensen de directies van zowel Club Brugge als Cercle Brugge, met inbegrip van de supportersfederaties van beide teams, zich nadrukkelijk te distantiëren van dergelijke praktijken. Bovendien benadrukken zowel Club Brugge als Cercle Brugge dat vandalisme in het voetbal geen enkele plaats heeft en beklemtonen ze een nultolerantie te hanteren wanneer dergelijke praktijken zich voortdoen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws