Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge in indrukwekkend lijstje met Barcelona, Manchester United en PSG

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is aan een uitstekend seizoen bezig, dat is het minste dat je kan zeggen. Onder nieuwbakken trainer Ivan Leko domineert blauw-zwart voorlopig de Jupiler Pro League, en dat blijkt ook uit de statistieken.

Zo is er nu een straffe statistiek opgedoken waaruit blijkt dat Club Brugge het momenteel zelfs even goed doet als Barcelona, Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain, Benfica, Porto en noem maar op.

Wat al die clubs gemeen hebben? Wel, dat is simpel. Tot dusver wonnen ze allemaal al hun thuiswedstrijden. Club heeft al járen een beresterke thuisreputatie, dus in dat opzicht is het niets nieuws. Het onderstreept wel nog maar eens dat onze ploeg goed bezig is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws