Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en PSV strijden om groot talent’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De transfermarkt opent pas op 1 januari opnieuw zijn deuren, maar achter de schermen is men bij Club Brugge nu al bezig met enkele dossiers. Zo maakt blauw-zwart opnieuw jacht op een groot Zuid-Amerikaans talent.

Het Eindhovens Dagblad weet dat Club Brugge één van de ploegen is die zich graag met Jordan Rezabala wil versterken. De 18-jarige aanvallende middenvelder staat in zijn vaderland Ecuador te boek als een groot talent.

Rezabala traint dezer dagen mee bij PSV, dat de speler graag zou willen vastleggen. Club krijgt het dus niet makkelijk om de Ecuadoriaan binnen te halen. Snel handelen is sowieso de boodschap, want ook het Duitse Hamburger SV ligt op de loer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws