Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en AA Gent gaan nú al de strijd met elkaar aan voor Belgische doelman’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft met Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Jens Teunckens en Ludovic Butelle vier doelmannen in de rangen, maar geen van hen kan volgens het Brugse bestuur momenteel écht overtuigen. Door de groeiende twijfels denkt Blauw-Zwart er dan ook aan om versterking tussen de palen te halen in januari. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat Club informeerde bij Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge, een sluitstuk waar het enkele maanden geleden ook al interesse in had. “Deze zomer trokken ze al aan de mouw van Van Crombrugge, maar toen was dat vooral nog met de bedoeling om tweede keeper te worden. Dat zag Van Crombrugge – die zijn contract bij Eupen had verlengd tot 2019 – niet zitten en dus bleef hij.”

“Nu ligt de situatie anders. De Leuvense keeper ziet in Jan Breydel nu wel mogelijkheden om de nieuwe nummer 1 te worden. Bij zijn contractverlenging bij Eupen is hem trouwens gezegd dat de Oostkantonners zullen meewerken als er een goed bod komt”, klinkt het in de krant.

Naast Club zou ook AA Gent geïnteresseerd zijn in de doelwachter van Eupen. De Buffalo’s houden namelijk serieus rekening met een eventueel niet te weigeren bod op Lovre Kalinic. Een jonge, Belgische en talentvolle keeper zou dan een welgekomen vervanger zijn. Opvallend: Van Crombrugge slikte in twee seizoenen tijd 105 tegengoals in 48 matchen bij Eupen, al zit de wankele defensie van de Panda’s daar voor veel tussen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws