Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement reageert emotioneel op mooi gebaar van het Brugse publiek

Philippe Clement op persconferentie

Zondagavond was het voor Club Brugge een blij weerzien met Philippe Clement, de man die 16 jaar actief was bij Blauw-Zwart. Fille ging met 3-0 onderuit tegen de manschappen van Ivan Leko, maar was na afloop wel erg tevreden met de warme ontvangst op Jan Breydel.  

Zo maakte de Brugse aanhang duidelijk dat ze Clement nog altijd niet vergeten zijn. De naam van ons voormalig icoon werd meermaals gescandeerd en op het einde van de wedstrijd werd de trainer van Waasland-Beveren zelfs getrakteerd op een staande ovatie. Clement applaudisseerde dankbaar en zichtbaar geëmotioneerd terug.

Dat applaus deed natuurlijk niet zoveel deugd als punten halen. Laten we daar duidelijk over zijn”, geeft Clement toe. “Maar ik heb hier nog niet vaak geweten dat een bezoekende trainer op zo’n positieve manier wordt ontvangen. Ik ben blij dat die zestien jaar die we bij Club beleefd hebben, niet vergeten zijn door de mensen hier. En dat respect is wederzijds”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws