Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clasie over de JPL: “Het beste middenveld in de Belgische competitie”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Jordy Clasie was één van de verrassingen van de zomermercato, maar tot dusver heeft de huurling van Southampton nog altijd maar 30 speelminuten achter zijn naam staan bij Club Brugge. Enerzijds door blessures, anderzijds omdat zijn concurrenten bij Blauw-Zwart het erg goed doen. 

In het begin was het even zoeken voor Ivan Leko, maar sinds de omschakeling naar een 3-5-2 formatie loopt het als een trein. “We hebben momenteel misschien wel het beste middenveld van de Belgische competitie en we zijn koploper”, beseft ook bankzitter Clasie. Zo halen Ruud Vormer, Hans Vanaken en Marvelous Nakamaba week na week een hoog niveau.

Bovendien ziet de 26-jarige Nederlander enkele verschillen tussen de Eredivisie en de Jupiler Pro League. “Vergeet niet dat er hier minder ruimte is om te voetballen. Het is hier fysieker, er wordt beter verdedigd en harder gespeeld”, besluit Clasie in het Algemeen Dagblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws