Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle krijgt zijn kans in oefenpot, al heeft dat niet meteen gevolgen voor officiële wedstrijden

Ludovic Butelle redding

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans werkte Club Brugge woensdag een gesloten oefenwedstrijd af tegen Roeselare. Daarin kregen jongens met minder speelminuten achter hun naam de kans om zich te tonen. Zelfs Ludovic Butelle dook op tussen de Blauw-Zwarte palen.

Ivan Leko koos tegen de nummer 3 uit 1B voor de volgende namen: Butelle – Decarli, Simons (45′ Vlietinck), Mera (60′ Masovic) – Palacios (60′ McGree), Clasie, Refaelov, Vanlerberghe, De Bock – Wesley en Dennis (75′ Openda).

Opvallend daarbij is dat Butelle de 90 minuten mocht volmaken. De Fransman traint nog altijd mee met de A-kern, maar werd nog geen enkele keer geselecteerd dit seizoen. Naar verluidt omdat hij al een tijdje in de clinch ligt met het Brugse bestuur. Ludo hield zijn netten schoon, maar volgens Het Nieuwsblad betekent dat niet dat hij straks ook zijn kans krijgt als het om de knikkers gaat. “Een plaats in de selectie voor competitiewedstrijden zit er wel nog niet meteen aan te komen”, klinkt het klaar en duidelijk in de krant.

Als er overigens één ploeg verdiende te winnen, dan was het Club. Terwijl Laurens De Bock zich liet opmerken met een vrijschop tegen de paal, trof Lior Refaelov de lat. Voorts was Jordy Clasie één van de lichtpunten in de West-Vlaamse oefenmatch. Voorin lieten Wesley Moraes en Emmanuel Dennis het dan weer na om zich in de kijker te spelen. In het slot van de match mocht jeugdinternational Loïs Openda voor het eerst opdraven bij de A-ploeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws