Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse doelman wil speelminuten en overweegt vertrek: “Waarom niet? Ik voel me klaar”

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Aangezien er niet meer op Ludovic Butelle gerekend wordt, kan Ivan Leko dezer dagen uit drie doelmannen kiezen: Guillaume Hubert, Ethan Horvath en Jens Teunckens. Tot dusver konden Hubert en Horvath niet helemaal overtuigen, maar Teunckens kreeg zijn kans nog niet. De Belgische belofte-international is er naar eigen zeggen nochtans klaar voor.

Op dit moment is Teunckens volgens Leko nog niet rijp genoeg om zijn opwachting te maken tussen de Blauw-Zwarte palen. Onze 19-jarige goalie is echter ambitieus en denkt er dan ook over na om de deur in Jan Breydel – al dan niet tijdelijk – achter zich dicht te trekken.

“Ik zou het liefst spelen bij Brugge, maar als het daar niet is, waarom niet? Ik voel me op zich wel klaar om te spelen”, vertelt Teunckens aan Het Belang van Limburg. Maar vooraleer het zover is, zal ons veelbelovende sluitstuk er nog alles aan doen om zich te bewijzen op training. “De coach beslist wie er in het weekend in doel staat en hij zegt zelf dat hij het week per week bekijkt. Het is aan mij om dan te tonen dat ik de beste van de drie ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws