Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse bankzitter is het niet eens met de kritiek: “Ik hoef daar niet mee akkoord te gaan”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Club Brugge staat met een knappe 34 op 42 alleen aan de leiding in de Jupiler Pro League, maar kon dit seizoen niet altijd op een betrouwbaar sluitstuk rekenen. Zowel Ethan Horvath als Guillaume Hubert konden zich immers nog niet opwerpen als onbetwistbare nummer één. Onze 22-jarige Amerikaan reageert.

“Enerzijds snap ik wel dat Leko me rust wou gunnen, maar aan de andere kant wil ik alles spelen”, vertelt Horvath aan Het Laatste Nieuws. “Zeker omdat we geen Europees meer spelen, zijn er niet zo gek veel wedstrijden, meestal maar één per week. Maar ik moet de mening van de coach respecteren.”

Horvath kreeg de voorbije maanden vooral kritiek op zijn gebrek aan uitvoetballend vermogen en zijn terugkerende twijfels op hoge ballen. “Ik snap dat die perceptie bestaat, maar daarom hoef ik er nog niet mee akkoord te gaan. Het is iets waar ik met keeperstrainer Jan Van Steenberghe op werk, maar dat doe ik ook op andere vlakken. Zowel voor hem als voor mij is er geen probleem op hoge ballen”, besluit onze goalie.

Vanavond staat Horvath met de Verenigde Staten tegenover Portugal. De kans is reëel dat interim-bondscoach Dave Sarachan het Brugse sluitstuk speelgelegenheid geeft tegen Cristiano Ronaldo & co.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws