Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruggeling blijft vooruitgang boeken: “Het zal Roberto Martinez niet ontgaan zijn”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Ivan Leko koos de voorbije maanden voor een echte typeploeg. Daarin is er al een tijdje geen sprake meer van Laurens De Bock, aangezien Anthony Limbombe boven de verwachtingen presteert. Offensieve kwaliteiten had de 23-jarige altijd al, maar ook in defensief opzicht wordt hij beter en beter.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is het niet ondenkbaar dat Limbombe één van de spelers is die bondscoach Roberto Martinez op de voet volgt. “Opvallend tegen Anderlecht: Limbombe blijft vooruitgang boeken. Op een paar weken tijd is hij uitgegroeid tot de vaste man op links.”

“Hij kwam vorig seizoen naar Club Brugge met een buikspierletsel en was daarom door Michel Preud’homme amper te gebruiken. Vandaar dat Ahmed Touba een kans kreeg, maar dit seizoen zette Limbombe grote stappen. Vooral tactisch.”

“Anderlecht probeerde met de keuze voor Alexandru Chipciu in de rug van Limbombe te verrassen, maar die was heel gedisciplineerd hoewel dat na de rust ten koste ging van zijn aanvallende impulsen. Dat de Roemeen zich offensief maar één keer kon laten zien, is echter de verdienste van Limbombe. Het zal Roberto Martinez niet zijn ontgaan”, besluit het weekblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws