Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp voorspelt Anderlecht – Club Brugge: “Ik zie het niet meteen gebeuren”

Johan Boskamp (analist)

Terwijl Club Brugge zondagavond komaf wil maken met de vervelendste statistiek die het momenteel meedraagt, zien ze bij Anderlecht geen reden om eraan te twijfelen dat ze ook straks nog altijd 19 jaar ongeslagen zijn in thuismatchen tegen Blauw-Zwart. Bovendien waarschuwt Hein Vanhaezebrouck zijn manschappen dat de kloof van 9 punten zeker niet nóg groter mag worden. Johan Boskamp denkt er het zijne van.

“Dit weekend ontvangt Anderlecht Club Brugge. Het is een match die Anderlecht moet winnen voor het vertrouwen, maar ik zie het niet meteen gebeuren. Brugge speelt op dit moment het betere voetbal”, oordeelt de analist in Het Belang van Limburg.

“Dan heb ik het over Belgisch en Nederlands niveau, hé. Vergelijken met de Europese top doe ik niet meer. Vitesse – Zulte Waregem was een verschrikking, om maar te zwijgen over het niveauverschil tussen PSG en Anderlecht.”

“Hein verlegde al voor dat duel de focus naar Brugge. Als trainer dek je je daarmee wat in. Dat heb ik ook weleens gedaan. Net zoals hij na de match zijn spelers in bescherming nam. Je zegt dan dat het allemaal wel meeviel, maar in jezelf weet je: het was vreselijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws