Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis komt met transferadvies: “Een speler voor Club Brugge of Anderlecht”

Aimé Anthuenis (analist)

Club Brugge en Anderlecht speuren zowel in buiten- als binnenland voortdurend naar opportuniteiten op de transfermarkt. Aimé Anthuenis is echter verwonderd dat één van de smaakmakers van KV Oostende nog altijd niet aan een Belgische topclub gelinkt werd. 

Zo ziet Anthuenis dat Knowledge Musona de laatste weken een erg hoog niveau haalt. “Oostende herpakt zich, met Musona – dat is eigenlijk een speler voor Anderlecht of Club Brugge – en Capon als opvallendste figuren de laatste tijd. Ook Capon is een hele goeie speler. Hij scoort makkelijk en dweilt de hele flank af”, klinkt het in De Zondag.

Na de disciplinaire schorsing van Franck Berrier is Musona meer dan ooit de orkestmeester bij de Kustboys. De 27-jarige Zimbabwaan heeft nog een contract tot 2020 in de Versluys Arena. Vorig seizoen vond hij 10 keer de weg naar doel, nu zit hij aan 4 stuks tot dusver. Met Marvelous Nakamba heeft Musona alvast een landgenoot en maatje rondlopen in Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws