Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-speler niet onder de indruk: “Club titelfavoriet? Niets van gezien”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Anderlecht en Club Brugge deelden afgelopen weekend de punten in het Astridpark. De eerste helft was voor Blauw-Zwart, de tweede voor Paars-Wit. En dus konden heel wat waarnemers zich wel vinden in het gelijkspel. Uros Spajic is het daar echter niet mee eens. 

“Iedereen zegt dat Brugge favoriet is voor de titel. Wel, ik heb daar niet veel van gezien”, oordeelt de Serviër in Het Laatste Nieuws. “Wij waren de betere ploeg en creëerden ook het meeste en de beste kansen.”

Spajic moest tegen PSG nog met de draagberrie van het veld gedragen worden, maar kon onverwacht tóch starten. “Wij verwachtten Wesley voorin bij Club, maar veel verschil maakte dat niet. Zij hebben het spel gespeeld dat wij vorig seizoen speelden, op de counter. In het begin van de match hadden zij licht overwicht, maar na twintig minuten hebben wij de match in handen genomen. Negen punten achter is inderdaad veel, maar we zijn op de goeie weg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws