Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo hoorde je Vandenbempt nog nooit: radiocommentator verrast met dialect in verslag van Genk – Club

Peter Vandenbempt (analist) (2)

Peter Vandenbempt was woensdagavond de radiocommentator voor de wedstrijd tussen KRC Genk en Club Brugge. Normaal gesproken verslaat hij een match in perfect AN, maar voor één keer wilde hij ook wel eens zijn dialect bovenhalen. 

In de Week van het Dialect liet het Radio 1-programma Hautekiet Vandenbempt aan het woord in het Lovenjoels (Lovenjoel is een deelgemeente van Bierbeek en ligt naast Leuven). “Ik was ongelooflijk verbaasd dat hij het wilde doen. Ik was zelfs verbaasd dat hij een dialect had”, lacht Jan Hautekiet. Beluister hieronder het opmerkelijke fragment.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws