Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo ging radiocommentator Vandenbempt tekeer bij late winning goal Limbombe

Peter Vandenbempt (analist)

De Brugse aanhang raakte zondagavond in extase. Dankzij de late winning goal van Anthony Limbombe op bezoek bij KV Oostende pakt Club Brugge immers 27 op 30 en kent het zijn beste start in 15 jaar. Momenten waarop radiocommentator Peter Vandenbempt op z’n best is.

Brugse fans met hartproblemen doen er goed aan om matchen van Club Brugge niét via Radio 1 te volgen. Vandenbempt verslaat elke wedstrijd immers alsof het een WK-finale is. Een stijl die wij en heel wat andere voetballiefhebbers overigens wel kunnen appreciëren.

Na afloop gingen wij van BlauwZwartFans dan ook op zoek naar hét moment van het weekend: de 2-3 van Limbombe. Herbeluister hier vanaf 01:48:52 de apotheose van KVO – Club door de ogen van Vandenbempt.

PS: Mocht je het audiofragment niet via je smartphone kunnen afspelen, probeer dan zeker eens via een laptop of desktop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws