Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

WOW! Vormer troeft toppers als Neymar en Silva af

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Ruud Vormer is al sinds zijn komst in 2014 een sterkhouder en dit seizoen werd de Nederlandse publiekslieveling ook beloond met de aanvoerdersband. Met zijn infiltraties is Vormer vaak beslissend voor Club Brugge en dat blijkt ook uit de statistieken.

Dat vertaalde zich vaak in een mooie doelpuntenproductie – 23 stuks in drie jaar. Maar dit seizoen is Vormer vooral de man van de assist. Na negen speeldagen in de Jupiler Pro League staat zijn teller op maar liefst zeven beslissende passes.

Daarmee is Vormer de primus in België, en Het Nieuwsblad becijferde dat onze captain momenteel zelfs de nummer één van Europa is. Met zijn zeven assists troeft Vormer ronkende namen als Miralem Pjanic (Juventus, 6), David Silva (Manchester City, 6), Neymar (PSG, 5) en Henrik Mkhitaryan (Manchester United, 5) af. Bluvn Goan captain!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws