Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen heeft het moeilijk met plaats op de bank: “Ik vind dat vreemd”

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Jelle Vossen vond zondagnamiddag nog eens de weg naar doel voor Club Brugge, voor de vierde keer dit seizoen vanop de strafschopstip. Onze aanvaller was blij met zijn doelpunt, maar is uiteraard minder blij met zijn bankzittersstatuut.

“Dit doet zeker deugd, al had ik wel minstens twee of misschien zelfs drie keer moeten scoren”, toont Vossen zich zelfkritisch in Het Laatste Nieuws. “In het begin hadden we 15 op 15, stond ik telkens in de basis en maakte ik mijn doelpunten.”

“Daarna verdween ik steevast naar de bank en dat vond ik op zijn minst een beetje vreemd”, gaat de Limburger verder op de website van Club Brugge. “Het komt er dan op aan om bij iedere invalbeurt het beste van jezelf te geven om zo de trainer zo vlug mogelijk van mening te doen veranderen.”

Knokken

Al beseft Vossen als geen ander dat de concurrentie niet mals is. “We zijn hier bij Club met vier goede spitsen waardoor het elke week knokken is voor die basisplaats, maar door de lengte van het seizoen ben ik ervan overtuigd dat ik zeker mijn kans nog zal krijgen.”

“Ik moet gewoon blijven werken en de focus behouden en hopen dat ik straks opnieuw een kans krijg om aan een wedstrijd te beginnen”, besluit de spits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws