Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Wat ik denk als ik zie dat ze bij Anderlecht maar geen lijn in hun spel krijgen?”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Club Brugge deed afgelopen weekend opnieuw een uitstekende zaak in de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart won met 1-0 van Antwerp, terwijl concurrent Anderlecht met 0-1 verloor van KRC Genk. Daardoor tellen Ivan Leko & co 12 punten meer dan de troepen van Hein Vanhaezebrouck. Ruud Vormer was zondagavond te gast bij Sports Late Night en deed er zijn zegje over. 

Eerst en vooral mocht onze kapitein zijn mening geven over zijn eigen prestatie tegen The Great Old. “Degelijk, niets bijzonder. Ik heb mijn ding gedaan, maar meer ook niet. Je kan niet altijd vlammen. Ik probeer altijd heel goed te zijn, maar soms is dat lastig. We kregen heel weinig ruimte. Waarom ik alle corners en vrije trappen mag nemen? Ik denk omdat ik ze goed neem. Ze zijn er tevreden over, dus mag ik ze blijven nemen. Onder Preud’homme nam ik ze ook al, dus dat zit wel goed”, lacht Vormer.

Verderop in de uitzending kwam de nederlaag van Anderlecht ter sprake. “Wat ik denk als ik zie dat ze bij Anderlecht maar geen lijn in hun spel krijgen? Ja, lekker. Daar ben ik eerlijk in. Ze zijn natuurlijk net als ons titelkandidaat. Dus daar ben ik wel blij mee”, aldus de 29-jarige Nederlander.

Vormer is er echter nog niet helemaal uit of hij Anderlecht op dit moment wel als de grootste titelconcurrent van Club Brugge ziet. “Charleroi vind ik ook goed. Dat is een hechte groep en een vechtersteam. Misschien plaats ik hen zelfs op dezelfde hoogte als Anderlecht voor de titelstrijd, omdat ze collectief zo sterk zijn. En Anderlecht is dat op dit moment wat minder in mijn ogen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws