Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer pakt opnieuw uit met heerlijk interview: “Ze raakten geen pepernoot”

Ruud Vormer interview

Club Brugge won zondagnamiddag ook van Antwerp en heeft nu 10 van zijn eerste 11 competitiewedstrijden tot een goed einde gebracht. Ruud Vormer stond achteraf in zijn gekende stijl de pers te woord. 

“Voetballend was het allemaal niet best hé”, is onze kapitein eerlijk voor de camera’s van PlaySports. “Antwerp heeft dat hier goed gedaan. Ze stonden heel compact en lieten Brandon (Mechele, nvdr) vrij opdribbelen in de hoop dat hij een fout zou maken. Zo man op man spelen lag ons niet echt, het was heel moeilijk.”

Zo kregen we een gesloten partij te zien op Jan Breydel, met vooral veel strijd op het middenveld. “Wij hadden niet veel kansen, maar Antwerp heeft zelf ook geen pepernoot geraakt natuurlijk”, lacht Vormer.

“Ze waren niet slecht, maar al bij al winnen wij wel verdiend denk ik. Dat Wesley die goeie kopkans niet afmaakte? Jammer, anders had ik weer een assistje erbij. Maar hey, kan gebeuren hé.” Wie nog meer leuks van onze aanvoerder wil horen, moet straks afstemmen op Sports Late Night.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws