Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer dolblij na late zege Club Brugge: “Een hele wedstrijd de betere ploeg”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Club Brugge pakte op de valreep toch drie punten mee op bezoek bij KV Oostende. Na afloop van de wedstrijd in de Versluys Arena stond aanvoerder Ruud Vormer uiteraard te glunderen.

“Ik had al een hele wedstrijd het gevoel dat wij de betere ploeg waren”, aldus Vormer bij Play Sports. “Oostende heeft twee fantastische doelpunten gemaakt, dat is een feit. Maar toch speelden wij gewoon een goeie match en creëerden we ook genoeg kansen om te winnen.”

Over het doelpunt en de late zege was Vormer duidelijk. “Op het einde zat het gelukkig een beetje mee en werd het toch nog 2-3. Beter dan dit kan eigenlijk niet, hé. Het is heerlijk. De arbiter floot na het doelpunt ook onmiddellijk af, da’s lekker”, besloot onze kapitein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws