Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Zo vierden Brugse supporters late overwinning bij KV Oostende

Sfeer Brugse supporters na KV Oostende - Club Brugge

Het zag er zondagavond lang naar uit dat Club Brugge zijn tweede puntenverlies van het seizoen zou lijden, maar een doelpunt in the dying seconds van Anthony Limbombe besliste daar anders over. De meegereisde Brugse fans waren in extase. 

27 op 30, een mens zou voor minder met zijn vreugde geen blijf weten. Zelfs in de hoofdtribune kon geen enkele Club-fan zich nog inhouden met juichen, waar de supporters van KV Oostende overigens niet zo blij mee waren.

Onderstaand twee video’s gefilmd vanuit de Oostendse VIP-tribune. Wie nog leuke beelden heeft van de fenomenale ontknoping in de Versluys Arena, mag deze altijd doorsturen naar info@blauwzwartfans.be 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws