Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Dan toch nog rellen na Club – Antwerp? Politie zet zich schrap

Club- en Antwerp-aanhang dagen elkaar uit

Club Brugge was zondagnamiddag net iets te sterk voor Antwerp en won met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Saulo Decarli. Naast het veld zat bij de politie de schrik er serieus in voor eventuele rellen, wat resulteerde in meer dan 800 agenten, twee sproeiwagens, patrouilles met paarden en een helikopter. Tot dusver bleek dat echter allemaal nergens voor nodig.

Net na het laatste fluitsignaal richtten de supporters van The Great Old zich echter tot de East Side van Blauw-Zwart. Er staan uiteraard nog enkele hekken tussen de harde kernen van beide ploegen, maar de politie zet zich momenteel schrap. Afwachten wat dat geeft als de Antwerp-fans straks hun vak mogen verlaten… UPDATE: een aantal uren later ontaardde de boel effectief.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws