Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Wat als… Club – Gent een stripverhaal was?

Wat als... Club Brugge - AA Gent een stripverhaal was

Club Brugge toonde zich zondagnamiddag de sterkste in de Slag om Vlaanderen. Blauw-Zwart haalde het na een onderhoudende wedstrijd met 2-1 van AA Gent. Maar wat als… De wedstrijd een stripverhaal was?

Dat vroegen enkele supporters van Club Brugge zich af. Ze zochten en vonden antwoorden, en goten die vervolgens in een geweldig filmpje. In de video is te zien hoe het tot een confrontatie komt tussen de ‘Kwek Indiaan’ en de ‘Club Cowboy’.

De indiaan wil de kippen van Club Cowboy stelen, maar die laat zich niet doen. Zoals dat zondagnamiddag ook het geval was, is het uiteindelijk Club dat aan het langste eind trekt. Verder zeggen we niets meer, geniet vooral van onderstaande hilarische video!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws