Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Voetbalcommentator Dennis werkt serieus op de lachspieren

Dennis waagt zich aan een poging tot voetbalcommentator

Emmanuel Dennis heeft zowel op als naast het veld heel wat gelijkenissen met José Izquierdo. Tussen de lijnen kan je van beide heren op elk moment een flits verwachten, ernaast is hun aanstekelijke glimlach hun beste vriend. 

Zo nodigde PlaySports Dennis uit om zijn eerste goal als Club-speler te becommentariëren. Onze 19-jarige Nigeriaan had immers slechts 17 minuten nodig om zijn eerste doelpunt te maken in de Jupiler Pro League. Even later zou hij meteen ook zijn tweede scoren.

Dat gebeurde in de eerste competitiematch op Daknam, toen Club met 0-4 ging winnen bij Sporting Lokeren. Of Dennis talent heeft als voetbalcommentator, laten we aan u over… 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws