Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vanhaezebrouck per toeval van Gent naar Anderlecht? ‘Zoon’ Jasper denkt er het zijne van

De Kleine Man van De Ideale Wereld over de overgang van Hein Vanhaezebrouck van Gent naar Anderlecht

Er was de voorbije week heel wat te doen rond de overgang van Hein Vanhaezebrouck van Gent naar Anderlecht. Voer genoeg voor de mannen van De Ideale Wereld om Jasper Vanhaezebrouck – de ‘zoon’ van Hein – het échte verhaal te laten doen via zijn Youtube-dagboek.

“Papa is niet van de magerste”, “30 miljoen zure beertjes”, “Gênante Anderlecht-supporters”, “Meneer of mevrouw Fruittella / Frutellos”, “De echte pennenzak van Hein” en “De naar salami stinkende zoon van Vanderhaeghe”. Dat en nog veel meer ontdek je in onderstaande hilarische video.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws