Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Nieuwe kippenvel-beelden opgedoken van fenomenale verwelkoming spelersbus

Club Brugge fans verwelkomen spelersbus voor kampioenenmatch tegen Anderlecht

Zondag 15 mei 2016, het blijft voor eeuwig en altijd een dag die in het geheugen gegrift staat van Club-fans. De machtige 4-0 overwinning tegen Anderlecht en het bijhorende titelfeest werd immers ingeleid met een spelersverwelkoming die ongezien was in België. 

Geregeld duiken er nog filmpjes op over de magische verwelkoming van de spelersbus, maar onderstaande video wilden we jullie zeker niet onthouden. Je krijgt namelijk van bovenaf een erg knap overzicht van de sfeervolle festiviteiten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws