Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Meunier pakt uit met absoluut pareltje tijdens 6-2 overwinning van PSG

Thomas Meunier scoort in 6-2 overwinning van PSG tegen Bordeaux

Paris Saint-Germain liet de spierballen stevig rollen tijdens de zomermercato en plukt daar tot dusver de vruchten van. Na de 3-0 zege in de Champions League tegen Bayern München kreeg ook Bordeaux een serieus pak rammel. 

PSG is na acht wedstrijden in de Ligue 1 leider met 22 op 24 en heeft een doelpuntensaldo van +22. Zaterdagavond tegen Bordeaux was er opnieuw een doelpuntenfestival in het Parc des Princes. Neymar (2x), Cavani, Draxler, Mbappé en Meunier zorgden voor een stevige 6-2 overwinning.

En de goal van Meunier mocht opnieuw gezien worden. Het lijkt wel alsof onze gewezen rechtsachter een patent heeft op knappe doelpunten. Onderstaand de beelden. Zijn concurrent Dani Alves – die woensdag wel nog de wedstrijd volmaakte tegen Bayern – zat overigens 90 minuten op de bank.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws