Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – KNAP! Vanlerberghe treft heerlijk raak voor Belgische beloften

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge levert tegenwoordig dan wel geen Rode Duivels meer af, bij de nationale beloften is Blauw-Zwart wél goed vertegenwoordigd. In de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden zitten drie Club-spelers in de selectie. Dion Cools en Jordi Vanlerberghe staan in de basis, Jens Teunckens zit op de bank.

Voor Vanlerberghe zijn het welkome speelminuten, want de 21-jarige verdediger/middenvelder haalt de jongste weken nauwelijks nog de selectie van Ivan Leko. Hopelijk voor hem zit de Brugse coach te kijken naar zijn poulains, want Vanlerberghe heeft zich immers getoond met een magnifiek doelpunt. Met een fenomenale knal van afstand zette hij België op een 1-0-voorsprong. Door een doelpunt van Filip Dagerstaal eindigde de match op een 1-1 gelijkspel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws