Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Hartverwarmend! Zo reageert geëmotioneerde Peter op nieuwe autootje

Peter kreeg door een crowdfunding van de Club-fans al snel een nieuw autootje

Peter Depover was na Club Brugge – Antwerp het slachtoffer van rellen en zag daardoor zijn geliefkoosde vespa in vlammen opgaan. De Blauw-Zwarte familie reageerde met een crowdfunding die in minder dan 24 uur tijd het beoogde doel bereikte. “Dit had ik nooit gedacht”, reageert Peter voor de camera.

Brandon Mechele kreeg de eer om het nieuwe autootje bij de schoenmaker aan huis te leveren. Woorden schoten duidelijk tekort. Bij deze wil BlauwZwartFans uit naam van de familie van Peter nogmaals iedereen hartelijk bedanken die – op welke manier dan ook – zijn steentje heeft bijgedragen aan deze actie. “Jullie zijn de beste”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws