Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Dion Cools deelt heerlijk steekje uit aan Anderlecht

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Terwijl er bij Club Brugge met 24 op 27 geen vuiltje aan de lucht is, verloopt het bij Anderlecht heel wat moeizamer. Paars-Wit geraakte immers niet verder dan 15 op 27. Wanneer Dion Cools bij de U21 van de Rode Duivels zijn ervaring deelt met Anderlecht-huurling Wout Faes, kan hij het niet laten om een grapje te maken over de matige prestaties van de aartsrivaal.

Cools is één van de leiders in de kleedkamer van onze nationale beloften. Niet alleen door zijn leeftijd, maar ook door het feit dat hij als basisspeler van Club Brugge heel wat ervaring meedraagt. Ploegmaat Faes – door Anderlecht uitgeleend aan het Nederlandse Excelsior – is daarentegen nog niet helemaal klaar voor speelminuten in het Astridpark.

“Of hij al het vereiste niveau haalt voor Anderlecht? Op de manier zoals ze nu spelen misschien wel”, lacht Cools. Ook de weelderige haardos en de bedenkelijke zangkunsten van Faes komen ter sprake in onderstaande amusante video.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws