Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De eerste goal van Izquierdo in de Premier League is meteen een pareltje

Het eerste doelpunt van José Izquierdo bij Brighton & Hove Albion

José Izquierdo had tot dusver nog niet veel plezier beleefd aan zijn transfer naar Brighton & Hove Albion. Vandaag kreeg hij tegen West Ham United echter een nieuwe basisplaats van trainer Chris Hughton. Onze gewezen Gouden Schoen bedankte met een heerlijk doelpunt.

Voor aanvang van West Ham – Brighton stond de nieuwe werkgever van Joske slechts twee punten boven een degradatieplaats. Een driepunter tegen The Hammers was dan ook welgekomen.

Na tien minuten voetballen tekende Glenn Murray voor het openingsdoelpunt voor de bezoekers en even voor het rustsignaal verdubbelde Izquierdo in zijn gekende stijl de score. Na de pauze zorgde opnieuw Murray voor de 0-3 eindstand. Onze ex-flankaanvaller mocht overigens na 70 minuten gaan rusten.

Izquierdo scoort zijn eerste voor Brighton

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws