Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe heeft niets dan lof voor speler van Club Brugge: “Heel veel potentieel”

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge versterkte zich afgelopen zomer met Marvelous Nakamba. De Zimbabwaanse middenvelder moet Timmy Simons opvolgen en is alvast erg sterk aan het seizoen begonnen. Dat zag ook voorzitter Bart Verhaeghe.

“We volgden Nakamba al van toen hij nog bij Nancy speelde”, aldus Verhaeghe in Vista. “Nadien vertrok hij naar Vitesse. Ik was heel blij toen we de transfer konden afronden. Ik wist immers meteen dat we een meerwaarde voor ons elftal hadden binnengehaald.”

“Bovendien is Marvelous een plezante jongen. Leergierig ook. Vergeet niet dat hij nog maar 23 is, hé. Ik denk dat Nakamba heel veel potentieel heeft en dat we het beste van hem nog niet hebben gezien”, besloot onze voorzitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws