Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe: “Een gigantische opportuniteit die fel leeft bij de fans”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is met 33 op 39 uitstekend begonnen aan voetbalseizoen 2017-2018, maar de weg naar een vijftiende landstitel is nog lang. Dat beseft ook Bart Verhaeghe, al ziet onze voorzitter hoopgevende zaken bij Blauw-Zwart. Kunnen Ivan Leko & co straks eindelijk de vloek van het Astridpark doorbreken?

Ondanks de nederlagen bij Moeskroen en KRC Genk toont Club een ander gelaat buitenshuis. “We zijn dit seizoen in uitwedstrijden dominanter en zien de topper als een gigantische opportuniteit, maar in de Play-Offs is het nog intenser”, vertelt Verhaeghe.

Het belang van deze match tegen de rechtstreekse concurrent is door de Play-Offs minder groot dan voorheen. “Als je de punten in Play-Off 1 dubbel telt, kan je maximaal 150 punten verdienen. Na vijftien speeldagen is pas 30% van de punten verdeeld. Daar kan je geen huis op bouwen. Na zondag voetballen we bijna zeker nog drie keer tegen Anderlecht. Het is wel een speciale wedstrijd die fel leeft bij de fans.”

De laatste keer dat Club de volle buit nam in het Astridpark was op 9 september 1998. “Winnen op Anderlecht is geen doel op zich. De titel is dat wel, net als de beker en Europees spelen, dat zijn drie evidenties”, besluit Verhaeghe in VISTA!.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws