Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws voor Club: “We hebben het beste van hem nog niet gezien”

Dennnis en Nakamba (Club Brugge - Gent)

Club Brugge deed vorige zomer een hoop inkomende transfers, met wisselende resultaten. Twee nieuwkomers kunnen zonder twijfel wel al beschouwd worden als een schot in de roos: Emmanuel Dennis en Marvelous Nakamba. Die laatste had nochtans bijna bij de buren van Cercle gespeeld, waar hij in 2012 testte.

Bij Cercle speelde toen onder meer zijn landgenoot Vusa Nyoni. Die heeft uitstekend nieuws voor Club. “Hij blinkt uit vanwege zijn mogelijkheden als balafpakker en bovendien heeft hij een goede pass in de voeten. Dat onderscheidt hem van heel wat andere verdedigende middenvelders. Hij laat de ploeg draaien”, zegt Nyoni in Krant van West-Vlaanderen.

“We zagen trouwens nog lang het beste niet van Marvelous, hij kan nog véél beter. Als hij zich zo blijft ontwikkelen, zie ik hem zeker en vast nog de stap naar een Europese topcompetitie zetten. Ook daar zal hij zeker en vast slagen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws