Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Meunier kondigt heuglijk nieuws op geniale wijze aan

Thomas Meunier (Club Brugge)

Het gaat Thomas Meunier voor de wind. Zowel bij Paris Saint-Germain als bij de Rode Duivels gooit onze gewezen rechtsachter immers hoge ogen. Maar ook naast het veld mag de Luxemburger allesbehalve klagen. 

Zo heeft Meunier samen met zijn vriendin Deborah Panzoukou via sociale media aangekondigd dat er gezinsuitbreiding op komst is. Landrys, die intussen bijna twee jaar oud is, krijgt er straks dus een broertje of zusje bij.

De manier waarop de ex-Bruggeling het nieuws aankondigde, was opnieuw om van te smullen. “Nog een doelpunt gescoord: 4-0” staat er te lezen op het scorebord in het stadion van PSG. Een subtiele knipoog naar zijn resem doelpunten van de voorbije weken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws