Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thomas Meunier doet wereldwijd monden openvallen met gestoorde statistiek

Thomas Meunier (Club Brugge)

Bij Paris Saint-Germain zit hij door de komst van Dani Alves vaker op de bank dan hem lief is, maar bij de Rode Duivels is Thomas Meunier steevast één van de eerste namen die bondscoach Robert Martinez op zijn wedstrijdblad noteert. Onze gewezen rechtsachter verkeert dan ook in absolute bloedvorm.

Afgelopen zaterdag was het Meunier die de Rode Duivels op voorsprong trapte tegen Bosnië-Herzegovina. Ook in de talrijke aanvalsgolven die later in de match nog volgden, was de rechterflank veelvuldig betrokken. Met als kers op de taart de assist op Yannick Carraso bij de 3-4 winning goal.

Feit is dat de ex-Bruggeling zich prima in zijn sas voelt in het huidige systeem van onze nationale ploeg. Dat bewijzen ook zijn cijfers. Zo was Meunier direct betrokken in 10 van de laatste 15 goals van de Rode Duivels. Vier keer schreef hij het doelpunt op zijn naam, zes keer was hij de man van de assist. Chapeau!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws