Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sven Ornelis en Ben Weyts kibbelen over toekomstige landskampioen in JPL: “Elf jaar”

Sven Ornelis DJ Club Brugge

Dat Sven Ornelis een diehard Club-fan is, weten we al langer dan vandaag. Maar dat Ben Weyts – Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn – een fanatieke Anderlecht-supporter is, weten veel minder voetballiefhebbers. Op Twitter steken beide heren hun voorkeur alleszins niet weg. 

Club Brugge verloor woensdagavond dan wel voor de tweede keer dit seizoen, toch is er met 30 op 36 en acht punten voorsprong op eerste achtervolger Sporting Charleroi nog altijd geen vuiltje aan de lucht.

Voor Sven Ornelis het signaal om uit te pakken met een gedurfde uitspraak: “Ik zit hier mijn DJ-agenda van 2018 al even in te plannen en vraag me af wanneer het kampioenenbal van Club Brugge nu precies gepland is”, klinkt het. “Eind december”, reageert reportagemaker Eric Goens, eveneens een notoir Club-fan.

Ben Weyts hoopt echter dat Ornelis en Goens nog zullen moeten terugkeren op hun woorden. “Jullie kampioenenviering blijft toch gewoon voortduren? Vorige duurde toch ook elf jaar”, sneert de minister.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws