Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sonck geeft Leko gouden tip: “Hij zou niet misstaan bij dit Club Brugge”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

Als het van Wesley Sonck afhangt, dan moet Club Brugge overwegen om één van zijn gewezen spelers terug naar het Jan Breydelstadion te halen. Volgens onze ex-spits, tegenwoordig aan de slag als analist, zou Colin Coosemans een goede aankoop zijn voor blauw-zwart.

“Als ik zie wat Colin toont, zowel dit seizoen als vorig seizoen, dan durf ik te zeggen dat hij niet zou misstaan bij Club Brugge”, aldus Sonck in Vista, waar Colin Coosemans maandag de centrale gast was.

“Colin maakte destijds enkele foutjes bij Club, waarna hij aan de kant werd geschoven. Maar Ethan Horvath maakt nu ook foutjes, hé. Alleen blijft Club Brugge op dit moment maar winnen, en dan wordt er niet echt gesproken over een foutje van de doelman.”

De inmiddels 25-jarige Coosemans debuteerde tijdens het seizoen 2010/2011 onder de lat bij Club Brugge. Op dat moment was hij nog niet helemaal klaar voor de dienst, en daarom vertrok hij in de zomer van 2012 naar Waasland-Beveren. Sinds vorig seizoen is Coosemans de vaste nummer 1 van KV Mechelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws