Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Club Brugge: na Poulain nog een speler in de lappenmand

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge boekte een knappe 24 op 27 in zijn eerste negen competitiewedstrijden, maar staat opnieuw voor een lastige verplaatsing. KV Oostende heeft immers een nieuw elan gevonden met Adnan Custovic aan het roer. En dan zijn er nog de nodige blessurezorgen bij Blauw-Zwart.

Maandag raakte al bekend dat Benoît Poulain zo’n 6 weken aan de kant zal moeten staan met een ontwrichte schouder. Twee dagen later meldt Het Nieuwsblad dat Club Brugge hoogstwaarschijnlijk ook Jordy Clasie zal moeten missen tegen KV Oostende. De 26-jarige Nederlander viel in aanloop naar het duel tegen AA Gent uit met een knieblessure en is intussen nog altijd niet te bespeuren op het trainingsveld.

Naar verluidt zijn de knieproblemen van Clasie nog altijd niet achter de rug, maar is het niet duidelijk hoe lang hij precies buiten strijd zal zijn. Hoe dan ook is de kans bijzonder klein dat Ivan Leko dit weekend risico’s gaat nemen met de huurling van Southampton, die tot dusver tevreden moest zijn met enkele invalbeurten.

Positief voor Leko & co is dat met Marvelous Nakamba een andere zomeraanwinst voorhanden is die het voortreffelijk doet op de geliefkoosde positie van Clasie. De Zimbabwaan werd door de fans zelfs verkozen als ‘Speler van de Maand’ september.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws