Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sint-Truiden beleeft een baaldag op Jan Breydel: “Ik had goesting om van het veld te gaan”

Brugse mascottes (Club Brugge - Gent)

Sint-Truiden kon nog nooit winnen op Brugse bodem en daar kwam zondagnamiddag geen verandering in. De Kanaries speelden lang goed mee, maar moesten uiteindelijk toch met zware 4-1 cijfers terug naar Limburg keren. 

Steven De Petter is van mening dat enkele discutabele fases in het nadeel van zijn ploeg gefloten werden. “Er zijn een paar fases toch betwistbaar. Ik ga daar nu in alle ontgoocheling geen uitspraken over doen, maar ga vanavond alles toch eens rustig bekijken op televisie. De scheidsrechter heeft het ook herbekeken en is overtuigd, maar ik had een paar keer toch een andere mening.”

Naarmate de wedstrijd vorderde zakte STVV verder weg, maar dat was volgens de 31-jarige middenvelder vooral een mentale kwestie. “Ik had goesting om van het veld te gaan. In een paar fases had ik totaal een andere mening en dan zie je dat bepaalde beslissingen toch genomen worden. Al is dat voor een stuk natuurlijk ook de ontgoocheling”, klinkt het voor de camera’s van PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws