Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selectie bekend: Leko laat invaller van zondag alweer thuis

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Het is een drukke week in de Jupiler Pro League, want er staat deze week ook midweekvoetbal op het programma. Club Brugge staat op de twaalfde speeldag alweer voor een interessante affiche, want het trekt woensdagavond naar Genk.

In vergelijking met de partij van zondag tegen Antwerp noteren we één wijziging in de wedstrijdselectie van Ivan Leko. Anthony Limbombe keert terug uit schorsing en neemt zijn plaats in de kern weer in. Het slachtoffer daarvan is misschien toch enigszins verrassend Helibelton Palacios. De Colombiaan mocht dit weekend als invaller nog 25 minuten meespelen, maar blijft nu thuis. Benoit Poulain (schouder) en Jordy Clasie (knie) zijn nog altijd geblesseerd.

Selectie Club Brugge voor match in Genk

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Mera, Cools, Denswil, De Bock, Decarli en Mechele
Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe, Vlietinck en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws