Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov, Vossen en De Bock plakken vast aan de bank bij Club Brugge, hoe lang nog?

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Voor Ivan Leko loopt alles op wieltjes. De man die enkele maanden geleden onze nieuwe trainer werd, leidde Club Brugge met goede resultaten naar een voorlopige leidersplaats in de Jupiler Pro League.

Het voetbal kan af en toe nog beter, maar daar wordt aan gewerkt. Toch is er iets waar Leko zich stilaan zorgen over moet maken. Gevestigde waarden als Jelle Vossen, Laurens De Bock en Lior Refaelov lijken namelijk aan de bank vast te plakken.

De drie spelers, de voorbije jaren vaak gebruikt als basisspeler, komen voorlopig niet in de plannen van Leko voor. Onze trainer roteert door de Europese uitschakeling niet, en dat ondervinden sommige spelers aan den lijve.

Bankzitters meenemen in verhaal

Het is Leko zijn volste recht om vast te houden aan een elftal dat voor resultaten zorgt. Bovendien zijn de concurrenten van Vossen (Wesley en Dennis), Refaelov (Vanaken) en De Bock (Limbombe) niet meteen de minsten.

Zo lang de huidige basisspelers de trainer niet teleurstellen, zal er niet snel iets veranderen. Toch is het als trainer niet onbelangrijk om bankzitters niet te verliezen in je verhaal. Als er eens een basisspeler wegvalt, zijn het uiteraard die bankzitters die het moeten doen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws