Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme de volgende bondscoach? Dit denkt hij er zelf van

Michel Preud'homme met brede glimlach

Roberto Martinez is nog zeker tot het WK bondscoach van de Rode Duivels, maar het is nog koffiedik kijken of de Spanjaard ook daarna zal blijven. Er wordt gefluisterd dat hij terug in Engeland aan de slag wil en Thomas Meunier schoof al meermaals Michel Preud’homme naar voor als ideale opvolger.

Het is een scenario dat door velen voorspeld wordt, weet ook Preud’homme. “Ze denken allemaal dat ik een jaar rust neem om er dan met de Rode ­Duivels in te vliegen. Ik lijk de enige die daar nog niet van overtuigd is”, merkt hij op in Het Nieuwsblad.

“Ik heb soms rare kronkels. Ik werd kampioen met Standard en vertrok naar Gent. De logica van anderen is niet altijd mijn logica. Misschien komt er binnen drie maanden iets op mijn weg dat ik dolgraag wil doen. Ik werk op gevoel, niet planmatig. Ik ga gestructureerd te werk in mijn job, maar om ­ergens te beginnen, werk ik veel minder rationeel. En: gaan ze mij vragen? Blijft Mar­tinez? Zal ik op dat moment vrij zijn? Dat weet ik allemaal niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws