Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Poulain loopt meteen nieuwe blessure op bij rentree

Benoit Poulain (Westkapelle - Club Brugge)

Na een lange inactiviteit, maakte Benoit Poulain zondagnamiddag in de Slag om Vlaanderen zijn wederoptreden bij Club Brugge. De Franse verdediger was meteen een rots in de branding, maar bezeerde zich wel al opnieuw.

“Ik ben tevreden, maar ik heb me wel bezeerd aan mijn schouder”, aldus Poulain in Het Nieuwsblad. “Er was iets verplaatst in mijn schouder, maar dankzij enkele pijnstillers is de pijn snel gaan liggen.”

Poulain dacht niet aan opgeven, al zeker niet omdat het zijn eerste wedstrijd sinds lang was. “In een andere match had ik me misschien wel nog laten wisselen, maar omdat het mijn comeback was, wou ik er echt niet af.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws