Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pijnlijke CL-avond voor 3 ex-Bruggelingen: van onverwachte bankzitters tot een ongeziene diepe spits

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Met Thomas Meunier, Bjorn Engels en Vadis Odjidja hadden drie ex-Bruggelingen woensdagavond uitzicht op speelgelegenheid in de Champions League. Uiteindelijk zou echter enkel laatstgenoemde een goeie 70 minuten op de kampioenenbal-teller verzamelen.

Meunier en Engels hadden er geweldig veel zin in – tegen respectievelijk Anderlecht en FC Barcelona -, maar beide heren moesten woensdagavond enigszins verrassend 90 minuten vanop de bank toekijken hoe hun ploegmaats het er vanaf brachten. Terwijl PSG geen kind had aan RSCA en met 0-4 won in het Astridpark, ging Olympiakos met 3-1 onderuit in Camp Nou.

Odjidja stond wél aan de aftrap tegen de sterren van FC Barcelona, maar moest daarbij diep in de spits postvatten. Een uiterst ongewone positie voor de centrale middenvelder, die geen potten kon breken tegen de ploeg van Ernesto Valverde en dan ook vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Andere Belgen bij Olympiakos in de basis waren Silvio Proto, Guillaume Gillet en Mehdi Carcela.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws