Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pech voor Club Brugge: Leko ziet sterkhouder 6 weken uitvallen

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Club Brugge maakt van de interlandbreak gebruik om zich voor te bereiden op de uitmatch van komende zondag tegen KV Oostende. Sinds de met 2-1 gewonnen Slag om Vlaanderen tegen AA Gent is Benoît Poulain een opvallende afwezige op het Brugse trainingsveld. En dat heeft zo zijn redenen…

Poulain blesseerde zich tegen de Buffalo’s aan de schouder, maar wilde koste wat het kost de 90 minuten volmaken. “In een andere match had ik me misschien wel nog laten wisselen, maar omdat het mijn comeback was, wou ik er echt niet af”, gaf hij eerder al aan in Het Nieuwsblad.

Na verder onderzoek is duidelijk dat Poulain opnieuw 6 weken aan de kant staat. De 30-jarige Fransman heeft volgens de officiële site namelijk een ontwrichte schouder overgehouden aan het duel tegen AA Gent. Eerder dit seizoen viel onze centrale verdediger ook al uit met een spierscheur tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. Véél beterschap gewenst Benoît!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws